Az Air Serbia múlt héten jelentette be az „Etihad Airways Partners” tagságát, mely egy új típusú szövetség a légiközlekedés világában. A programban egyelőre az Etihad Airways érdekeltségbe tartozó légitársaságok vesznek részt, melyről múlt héten írtak alá megállapodást az érintett cégek vezetői.

A résztvevő légitársaságok – Air Berlin, Air Serbia, Jet Airways, Etihad Regional and Air Seychelles – az Air Serbia közleménye szerint azért fogtak össze, hogy a lehető legtöbb választási lehetőség nyújtsanak az utasoknak repülőjegyeik foglalásakor.

A partnerséggel létrejött, hat kontinenst átölelő, több mint 250 desztinációt magába foglaló hálózat lehetővé teszi az egy foglalás = egy jegy elvet és rugalmasságot biztosít a legkedvezőbb utazási időpontok kiválasztásában.

Az Air Serbia az Etihad partnerségben résztvevő összes légitársasággal együtt maximális kényelmet és a vendégszeretetet ígér utasai számára a földön és a levegőben egyaránt.

A törzsutasok hamarosan egységes mérföld elszámolást és helyfoglalási előnyöket élvezhetnek minden partner légitársaságnál, de a black-out időszakok feloldása és különféle priority szolgáltatások is szerepelnek a törzsutas programban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaságok vezetői Abu Dhabiban írták alá az együttműködési szerződést.(Fotó: Etihad Airways) | © AIRportal.hu

A légitársaságok vezetői Abu Dhabiban írták alá az együttműködési szerződést.
(Fotó: Etihad Airways)


Az Etihad Airways múlt héten jelentette be az “Etihad Airways Partners” programot. A program – egyelőre – nem jelenti egy új globális légiszövetség létrejöttét, azonban az nyilvánvaló, hogy az Etihad Airways és az érdekeltségébe tartozó európai légitársaságok a nagy légiszövetségekkel szemben kívánnak alternatívákat kínálni utasaiknak a most létrejött programmal.

Az együttműködés keretében az Etihad érdekeltségbe tartozó légitársaságok, az Air Berlin, Air Seychelles, Air Serbia, Jet Airways, valamint az Etihad regionális leányvállalataként is ismert Darwin Airline járatain az utasok azonos hűségpontokat gyűjthetnek, emellett a társaságok a menetrendek összehangolására is nagy hangsúlyt fognak fektetni, így téve még kellemesebbé az utazást.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!