Etihad Airways Partners márkaboltot nyitott Belgrádban az Air Serbia. A szerb légitársaság reprezentatív üzlete, ahol többek közt repülőgépmodelleket is lehet vásárolni az első ilyen az Etihad-szövetségen belül.

A belgrádi Etihad Airways Partners Shop. (Fotó: Air Serbia) | © AIRportal.hu

A belgrádi Etihad Airways Partners Shop. (Fotó: Air Serbia)

Az Air Serbia belgrádi irodaközpontjának földszintjén elhelyezett márkabolt nemcsak a szerb légitársaság, hanem az Etihad Airways révén többi szövetséges légitársaság, így az airberlin, az Alitalia, az Air Seychelles, a Jat Airways, a Niki és természetesen magának az Etihad Airwaysnek és regionális leányának, az Etihad Regionalnak termékeivel is az érdeklődők rendelkezésére áll.

Az április 2-i megnyitón, az ünnepélyes szalagvágáskor Dane Kondić , az Air Serbia vezérigazgatója mellett az a Szlobodan Ztamenkovics, kereskedelmi igazgató is jelen volt, aki tavaly áprilisban a budapesti járatnyitáson képviselte a légitársaságot.

A kirakatos üzlet, amely a régi szép időket idézve egy nagyméretű Airbus repülőgépmodellel is vonzza a tekintetet az Air Serbia összes partner légitársaságának kisebb képviselete is egyben, ahol az utasok szükség szerint információkhoz, valamint törzsutas-programjukkal kapcsolatos ügyintézéshez juthatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
1:100 méretarányú, snap-fit Airbus A320-as. (Fotó: Air Serbia) | © AIRportal.hu

1:100 méretarányú, snap-fit Airbus A320-as. (Fotó: Air Serbia)

A repülésrajongó modellgyűjtők számára az Air Serbia flottájából az Airbus A320 és a budapesti repülőtérre naponta közlekedő ATR-72 típusok is megvásárolhatók, méghozzá igen látványos, 1:100, ill. 1:80 méretarányban, mint ahogy hamarosan a szövetséges légitársaságok flottáinak típusaiból is lehet majd méretarányos modelleket válogatni, de nemcsak efféle termékek, hanem például a szerb légitársaság emblémájával ellátott baseball sapka és póló is kapható.

Az Air Serbia Etihad Airways Partners üzlete, amely az abu dzabi légitársaság által létrehozott szövetségen belül az első, hétfőtől péntekig délelőtt 10 és este 18 óra között várja ügyfeleit.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!