A Jet2.com nyilvánosságra hozta, hogy legnépszerűbb egyesült királyságbeli desztinációját Európa egyik legszebb úti céljaként jelölték meg. Az Anglia északi részén fekvő Chester, mely csupán 40 percnyi autóútra van a manchesteri repülőtértől, egyedüli nagy-britanniai városként került Európa legszebb városainak listájára.

A római falairól és Tudor-, illetve Viktoriánus-stílusú épületeiről ismert Chester az amerikai USA Today webes szavazása alapján lett hivatalosan Nagy-Britannia legszebb városa.

Chester lenyűgöző bevásárlónegyedét favázas üzletek tarkítják, amelyekkel szemben található az Eastgate toronyóra, a londoni Big Ben után a világ második leggyakrabban fényképezett toronyórája. Az észak-angliai város a megmérettetésben olyan európai gyöngyszemeket utasított maga mögé, mint Budapest, Prága, Santorini, Velence vagy Brugge.

A Jet2.com azzal ünnepelte meg a jó hírt – arra bátorítva a magyarokat, hogy saját szemükkel is csodálják meg Chestert, hogy ezen a télen 10% kedvezményt nyújt a menettérti repülőutak áraiból. (Fizetésnél BUD10 kód megadása szükséges!)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Jet2 flottájának egyik Boeing 737-300-as típusa Budapesten. (Fotó: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu)


Steve Heapy, a Jet2.com vezérigazgatója, elmondta: „Nagyszerű látni, hogy egyesült királyságbeli úti céljaink egyre inkább a köztudatba kerülnek, és a világ legszebb városainak listáin szerepelnek. Alacsony áraink a Chesterhez nagyon közel fekvő Manchesterbe nagyon népszerűek hűséges magyar ügyfeleink körében és az idén télen minden menettérti repülőútra kínált 10% kedvezmény igazán jó ok arra, hogy meglátogassák az Egyesült Királyság legszebb városát!”

A Jet2.com alacsony költségű járatai, barátságos szolgáltatásukról, lefoglalható üléseikről és 22 kg-os megengedett poggyász súlyhatárukról ismertek. Manchesterbe, valamint más nagy-britanniai úti célokba Edinburgh, East Midlands – Nottingham és Leeds Bradford (Yorkshire) a repülőjegyek már a 2014. novemberi utazásokra is foglalhatóak a légitársaság magyar nyelvű weboldalán – tájékoztatott a Jet2.com magyarországi képviselete.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!