A Eurowings Europe a mai naptól megkezdi a nyilvános pilótatoborzást, a pozíciók mától külsős jelentkezők számára is elérhetők. Az állásokra a Lufthansa Csoporton belül már augusztus 11-e óta lehet jelentkezni, a Lufthansa Csoport légitársaságaitól és a Lufthansa brémai pilótaiskolájából sokan éltek is a lehetőséggel.

Az első tiszt pozíciókra beérkezett pályázatok alapján a Eurowings már be is töltötte valamennyi, az indulás utáni évben nyitott pozíciót, ám különböző időpontokban megnyíló egyéb állások még várják a jelentkezőket.

A külső és a Csoporton belüli személyzeti toborzás a tervezettnek megfelelően párhuzamosan fut majd, és a belső pályázók továbbra is előnyt élveznek.

“Nagyon örülünk, hogy a belső pályázati felhívásunkra ilyen sokan jelentkeztek és biztosak vagyunk abban, hogy valamennyi, még nyitott pilótahelyet magasan képzett szakemberekkel töltjük be” – mondta Karl Ulrich Garnadt, a Deutsche Lufthansa AG igazgatótanácsának tagja és a Lufthansa Passage igazgatótanácsának elnöke.

Az Ausztriában alapított új Eurowings Europe vonzó karrierlehetőségeket és európai szinten versenyképes juttatási csomagot biztosít a pilóták számára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A sikeres pályázók Airbus A320-as repülőgépeket vezethetnek majd. 2016 márciusától az új Eurowings Europe havonta mintegy 12 új pilótát vesz fel.

A légitársaság hálózatának gyors kiépítésével az új Eurowings a kontinens harmadik legnagyobb diszkont légitársasága kíván lenni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!