Az EVA Air október 23-án vette át az Airbus keskenytörzsű gépcsaládjának egyik legújabb példányát, mely már az új 240 cm magasságú Sharkletekkel van felszerelve. Az Airbus A321-es repülőgép rögtön a Star Alliance légitársasági szövetség festését kapta, melynek a tajvani fuvarozó is a tagja.

A berlini üzemben tartott átadási ceremónián részt vett Chang Kuo Wei, az EVA Air egyik vezetője, valamint Norman Liu, a GECAS lízingcég vezérigazgatója is, hiszen az összesen 12 példányról szóló megrendelés a General Electric leányvállalatán keresztül valósult meg.


„Nagyon megtisztelő, hogy Taiwan első olyan légitársasága lehetünk, ahol az egyik leggazdaságosabb, és legmodernebb repülőgéptípus teljesít szolgálatot nap mint nap. Ennek köszönhetően pedig továbbra is minőségi szolgáltatást tudunk kínálni utasaink részére a jövőben is. – nyilatkozta Chang Kuo Wei.

Az EVA Air flottájában eddig is meg lehetett találni az A321-es repülőgépeket, melyek mindegyike 184 utast képes fedélzetére venni. A 23-án átvett példány az ötödik ilyen típusú utasszállítója lesz a vállalatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!