Az angol easyJet diszkont légitársaság újabb kurzusokat indít azon utasai számára akik eddig nem mertek repülőre ülni. Az oktatás célja az, hogy bemutassák a repülés rejtelmeit, ezáltal meggyőzve arról mindenkit, hogy még mindig ez az utazás egyik legbiztonságosabb módja.

A kétnapos tanfolyamok 2014. szeptemberében kezdődnek a londoni Gatwick repülőtéren, de olyan nagyobb városokban is elérhetőek lesznek mint Belfast, Edinburgh és Manchester.

A kurzusok lényegében egy előadásból állnak, melyeket Lawrence Leyton fóbia szakértő, valamint egy aktív szolgálatban álló easyJet kapitány tart majd.

Az előadók közösen bemutatják, hogy hogyan is működik a repülés fizikája, valamint eloszlatják a legnagyobb tévhiteket az égen történő utazással kapcsolatban.

A leendő utasok ezek után különböző technikákat sajátíthatnak el, melyekkel befolyásolni tudják a repülés által kiváltott félelmeiket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A következő napon a tanult dolgok gyakorlatbeli elsajátítása következik egy különleges repülőút során, melyet a társaság egy erre külön kiképzett szakembere kommentál.

Az easyJet azt állítja, hogy az először 2012-ben elindított program segítségével körülbelül már 1.000 embernek tudtak segíteni félelmeik leküzdésében.

A jegyek a nem mindennapi utazásra egységes áron kaphatóak a légitársaság honlapján. A kétnapos program ára körülbelül 73 ezer forintba kerül.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!