Tunézia nemzeti légitársasága 2017. március 9-i közleményében bejelentette, hogy határozatlan időtartamra felfüggeszti járatainak üzemeltetését.

Az AFP hírügynökség információi szerint a drasztikus lépésre a légitársaság pilótáit és műszaki személyzetét tömörítő szakszervezetek között kiéleződött konfliktus miatt volt szükség, mely csütörtökön már tettlegességig fajult.

A businessnews.com.tn oldal információi szerint a légitársaság csütörtöki, Párizsba közlekedő járata azért nem tudott felszállni a Tunis-Carthage repülőtérről, mert a repülőgép pilótái és a műszaki személyzet összeverekedett.

A légitársaság később az összes járatát felfüggesztette a repülőgép-flotta biztonságának fenntartása érdekében.

A járatok felfüggesztése határozatlan időre szól, a légitársaság a tunéziai médiához eljuttatott közleményében az utasok megértését kérte és hangsúlyozta, hogy a döntést az utasok biztonsága érdekében voltak kénytelenek meghozni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Csütörtökön a késő délutáni órákban a légitársaság arról tájékoztatta utasait, hogy a járatokat fokozatosan visszaállítják. Az érintett utasok díjmentesen módosíthatják a foglalásaikat a Tunisair ügyfélszolgálatán.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

Frissítve: 2017.03.09. 18:00

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!