Júniusban nagyszabású kabin felújításba kezd a svájci Edelweiss Air. A long-haul flottát alkotó két Airbus A330-as Business Class és Economy osztályai kapják az enteriőr frissítést, valamint új elemként megjelenik az Economy Max is.

A helvét fuvarozó az üzleti osztályon a mostanában divatossá váló sík fekvőfelületté alakítható fotelekkel és a prémium anyaghasználattal kívánja felvenni a versenyt a konkurenciával szemben. A fedélzeti szórakoztató rendszert ezen a kabinrészen, 16 colos (40 centiméteres) érintésérzékeny monitorokon keresztül használhatják az osztály privilégiumát kifizető utasok.

Új szolgáltatási szintként jelenik meg az Economy Max komfortfokozat, melyen a hagyományos turistaosztályhoz képest 15 centivel nagyobb lábtér áll rendelkezésre az utasok számára. A kényelmi és szórakoztató berendezések természetesen innen sem hiányoznak.

Az Economy osztály kényelmét az új ülések ergonomikus kialakítása és a növelt lábtér fokozza, az érintőképernyős monitorok és a rajtuk keresztül elérhető tartalom már csak hab a tortán egy hosszú, fárasztó út során.

Az Edelweiss szélestörzsű flottája jelenleg egy Airbus A330-200-asból és egy A330-300-asból áll, melyek május nyolcadikától már Kuba fővárosába, Havannába is szállítanak utasokat Zürichből.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Businnes Class ülései kényelmesek és elegánsak. (Forrás: Edelweiss) | © AIRportal.hu

A Businnes Class ülései kényelmesek és elegánsak. (Forrás: Edelweiss)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!