A Qatar Executive bejelentette Diamond Agreement elnevezésű programját: előre meghatározott órabérért adnak bérbe businessjeteket.

Forrás: Qatar Airways Executive

A Qatar Executive közleménye szerint a nagy és extra hatótávolságú üzleti típusokkal elérhető szolgáltatás elindításáról a koronavírus-járvány miatt jelenleg is bizonytalan légiközlekedés miatt döntöttek.

A cég ugyanis igyekszik a magánrepülőgép-bérlést a lehető legegyszerűbb keretek között biztosítani az utasoknak.

Az ügyfeleknek minimum 50 órát kell egy előre meghatározott tarifa szerint megvásárolnia, viszont ezen felül semmilyen tagsági díj, vagy egyéb költség nem terheli őket.

A fix óradíj már minden költséget és kapcsolódó szolgáltatást tartalmaz, viszont egyaránt beleszámolják a repült és a gurulási időt is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Nincs minimális éves használat vagy egyéb korlátozás, kizárt időszakok az évben, és az utak hossza sincs meghatározva, az ügyfeleknek továbbá azt is biztosítja a légitársaság, hogy az általuk kiválasztott repülőgép 72 órával a foglalást követően elérhető lesz.

A gépeken megengedett a dohányzás és a kisállat szállítása is, a szolgáltatáshoz jár továbbá fedélzeti internet és catering is.

A Qatar Executive flottájában jelenleg 18 business jet üzemel, többek közt a Gulfstream G650ER, a Gulfstream G500, a Global 5000 gépek, és a katari cég a Gulfstream G700 típus indító légitársasága is.