A Bruce Willis-film forgatása miatt hétfőn korlátozzák az autósforgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, és az autóbuszmegállót is áthelyezik ideiglenesen – közölte a Budapest Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

A Die Hard – Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) című film forgatása miatt hétfőn hajnali 4 óra és délelőtt 11 óra között részlegesen lezárják a repülőtér érkezési szintjén a 2-es terminál előtti forgalmi sáv egy részét a 2A terminál és a 2B terminál bejárata között.

A filmforgatás ideje alatt a 200E és a 900-as jelzésű autóbusz megállóját időlegesen áthelyezik a 2A terminál elé.

A parkoló felőli oldalon, a külső sávban a közlekedés forgalomirányítás mellett zajlik majd. Az érkezési szintre kizárólag a Budapest Airport engedélyével lehet behajtani. Ezzel egy időben ideiglenesen megállási tilalom lép életbe a két terminál közötti területen a parkoló felőli oldalon.

A forgatás ideje alatt a két terminál közötti járdaszakaszon gyalog nem lehet közlekedni, az utasok az épületen belüli folyosót használhatják.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az indulási és az érkezési szint felhajtója előtt a rendőrség ellenőrzi a gépjárművek behajtását.

A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, 86 napon át, több helyszínen folynak a produkció munkálatai. A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart.

Forrás: MTI

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!