A repülés szerelmeseinek álmát valósította meg a San Francisco Nemzetközi Repülőtér és olyan szállodát nyitott, amelynek jónéhány szobája a forgalmi előtérre és a futópályára néz.

A Grand Hyatt SFO-ban 351 szoba található, ebből 22 lakosztály és mindegyik hangszigetelt, így a pihenni vágyókat nem fogja különösebben zavarni a repülőtér forgalma.

Grafika: Grand Hyatt

A szálloda közvetlen kapcsolatokkal rendelkezik a fő utasforgalmi terminálokkal, már a check-in pultoknál elbűvöli a látogatót, a két emelet magas beltérben egyrészt érdekes formatervezési megoldásokat használtak, másrészt a hatalmas üvegfelületen keresztül a 01 jelű futópályára, illetve az A terminálra láthatunk rá. A nagy ablakfelület egyébként minden közösségi térre jellemző.

Szerencsére ez a tulajdonság a szobákra is igaz. Az Airways Magazine szerint minden szobában teljes, padlótól a plafonig terjedő ablakok vannak a nappaliban, a forgalmi előtérre néző szobákban pedig spotter tanácsokat és távcsövet is találni.

Grafika: Grand Hyatt

A Corner Suite nevű lakosztály a legelőkelőbb:
a fürdőszobában is teljes ablakok vannak, amelyek a nappalihoz hasonlóan szintén a forgalmi előtérre néznek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Grafika: Grand Hyatt

A futópályára néző szobákért az Airways keresése alapján novemberben és decemberben teljesen baráti árat, 214 dollárt, mintegy 65 ezer forintot kell fizetni éjszakánként, de ha valaki a fürdőkádból akar Jumbókat és Superjumbókat nézegetni, annak keresésünk alapján legalább 250 ezer forintot kell kifizetnie éjszakánként.

Cikkajánló:

Új életet kezdett az ikonikus New York-i TWA-terminál