Németország elsőszámú légitársasága minden teketória nélkül Fanhansa feliratra változtatja a Lufthansa szót három keskenytörzsű és öt szélestörzsű gépén. Az új logóval a Brazíliában rendezendő Futball Világbajnokság és a német csapat előtt tiszteleg a légitársaság.

Az első Fanhansa gép egy Airbus A321-es, mely május 16-án mutatkozik be, LH 2066-os járatszámmal, Münchenből 11:20-kor indul el és Hamburgban landol, innen aztán Londonba repül tovább, így a britek is láthatják a német nemzeti légitársaság elkötelezettségét. A hosszútávú repülésre alkalmas flottából öt gépre kerül fel a Fanhansa logó, az első szélestörzsű egy Boeing 747-8 Intercontinental lesz.

A logó elemeinek színe és mérete ugyanaz marad, a legnagyobb betűk 1,23 méteresek, a Fanhansa felirat mellett megjelenik egy focilabda és a német zászló is. A gépeket a Lufthansa Technik szakemberei látják el a figyelemre méltó megjenéssel.

A Fanhansa logóval ellátott Boeing 747-8I a Lufthansa Technik hangárjában. (Fotó: Lufthansa) | © AIRportal.hu

A Fanhansa logóval ellátott Boeing 747-8I a Lufthansa Technik hangárjában. (Fotó: Lufthansa)


A Labdarúgó Világbajnokságra többségében ezek a gépek fogják szállítani a német csapatot, az utasokat, a média képviselőit és a hivatalos személyeket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság egy kedves gesztusként tekint az akcióra, mellyel kifejezik a német csapat iránti tiszteletüket és jelzik utasaik felé a Labdarúgó Világbajnokság fontosságát és az esemény nagyságát. A Fanhansa gépek fedélzetén számos akcióval és meglepetéssel is kedveskednek az utasoknak.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!