Genfi járatot nyit nyári menetrendjében az Air China. A Kínai Népköztársaság nemzeti légitársaságának gépei heti négy alkalommal kötik majd össze Pekinget Svájc második legnépesebb városával.

Közvetlen járatot indít Peking és Genf között 2013. május 7-étől az Air China. A kínai légitársaság a hét négy napján: keddenként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként közlekedik majd a svájci városba – adta hírül a BusinessTraveller magazin.

A járat hiánypótló, jelenleg ugyanis egyetlen légitársaság sem köti össze közvetlenül a két várost. Az Air China Airbus A330-200 típusú gépeivel tervezi teljesíteni az útvonalat. A vállalat flottájában ebből a típusból 25 darab teljesít aktív szolgálatot. A gépek fedélzete két komfortosztályt kínál: 36 business és 215 turista osztályú ülés elrendezésében.

Genf a tizenkettedik európai desztináció lesz az Air China útvonalhálózati térképén, amelyen jelenleg Frankfurt, München, Düsseldorf, London, Párizs, Stockholm, Milánó, Róma és a spanyol főváros, Madrid szerepel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!