Akár egy iPad minit is nyerhet az a budapesti utas, aki fogja magát és némileg korábban jön ki a repülőtérre, hogy azután megörökíthesse, mivel tölti idejét a repülés előtt. A Budapest Airport legújabb ünnepi akcióján értékes nyereményeket lehet nyerni.

Közeleg a karácsonyi csúcsforgalom, úgyhogy a Budapest Airport különleges akciót hirdetett, amely ötleteket adhat a kényelmes és tartalmas utazáshoz. A repülőtér azt javasolja az utasoknak, hogy tekintettel a várható csúcsidőszakra, jöjjenek ki a szokásosnál némileg korábban a terminálra, főleg ha csak kézipoggyásszal indulnak útnak. A korán érkező utasoknak ugyanis így sikerül elkerülniük az esetleges sorokat a check-in pultoknál vagy a biztonsági ellenőrzésen, és nem kell azonnal a beszállító kapuhoz rohanniuk.

A játék lényege, hogy a repülőtér terminálján az utasok készítsenek saját magukról egy fotót okostelefonjukkal, bemutatva, hogy éppen mit csinálnak. A fotót (ismertebb nevén a szelfit) közvetlenül feltölthetik a Budapest Airport facebook-oldalára (két óra ingyen wifi áll rendelkezésre a SkyCourtban!), a végére hozzátéve: #BudEarlyBirdSpecial. A legjobb kép készítőjét minden héten ajándékcsomaggal jutalmazza a Budapest Airport, míg a verseny végén, vagyis 2015. január 15. után egy iPad minit nyerhet egy szerencsés játékos. A fotópályázat részleteiről itt: https://www.facebook.com/budapestairport vagy a repülőtér honlapján http://www.bud.hu lehet többet megtudni. A sorsoláson minden induló utas, tehát magyarok és külföldiek is részt vehetnek.

„Szerettük volna kicsit feldobni az év végi repülős utazást ezzel a játékkal” – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „Valamennyien tudjuk, hogy milyen őrült rohanás van az élet minden területén karácsony táján, így szeretnénk elérni, hogy az utasaink ajándékozzák meg saját magukat néhány nyugodt pillanattal a terminálon. Aki korábban érkezik, elkerülheti a sorban állást, például egy jó kávé mellett készíthet egy szelfit, és még ajándékot is nyerhet vele.”

A Budapest Airport közleménye.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!