A fogyasztói keresletnek eleget téve három hónappal az eredetileg tervezett időpont előtt, már június 5-én megnyitja kassai bázisát a Wizz Air. A low-cost légitársaság továbbá arról is tájékoztatott, hogy a Kassa-London Luton útvonalon növeli a járatsűrűsséget, amelyen így heti 10 járatot fog üzemeltetni.

Wizz Air Airbus A320-as leszállás közben a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. (Fotó: Csemniczky Kristóf - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Wizz Air Airbus A320-as leszállás közben a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. (Fotó: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu)

“A Wizz Air nagy örömmel jelenti be, hogy már egy korábbi időpontban megnyitja kassai bázisát” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

„Két új útvonalunk üzemeltetését Milánó Bergamóba és Doncaster Sheffieldbe így már három hónappal hamarabb megkezdjük az eredetileg tervezetthez képest, ráadásul London Lutonba is megemelt járatsűrűsséggel közlekednek majd a járatok, így utasaink már az idei nyári vakációhoz is foglalhatnak a Wizz Air kassai útvonalaira” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A Wizz Air eredetileg január 29-én jelentette be, hogy húszadik bázisát Kassán, Szlovákiában nyitja. A légitársaság akkor még szeptember 14-i dátumot adott meg a bázis indítására, egy darab Airbus A320-as típusú repülőgépet állomásoztatva a város repülőterén. A repülőgép leszállítása után a Wizz Air két új útvonal üzemeltetését kezdi meg Kassáról, Doncaster Sheffield és Milánó Bergamo repülőtereire.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!