Bejelentette 2016-os nyári menetrendjét a Ryanair, amely 3 új útvonallal – Koppenhága, Malaga, és Málta – összesen 17 desztinációt kínál, éves szinten 1,7 millió utast várnak – adta hírül a légitársaság közleménye.

A Ryanair Boeing 737-800-as gépe Ferihegyen. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Ryanair Boeing 737-800-as gépe Ferihegyen.
(Fotó: AIRportal.hu)

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjében 2 repülőgépet állomásoztat Budapesten, melyekkel a jelenlegiek mellet 3 új útvonalra: Koppenhágába, Malagára, és Máltara repíti az utasokat, ezzel 17 célállomás érhető el majd közvetlenül Budapestről a Ryanair gépeivel. A légitársaság bővíti a Dublinba közlekedő járatainak számát, heti 7-ről heti 9-re. A légitársaság hetente 96 járatot üzemeltet Budapestről, melyek éves szintre vetítve 1,7 millió utast szállítanak.

A magyar és külföldi utasok jövő nyáron 17 alacsony árú útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában, és továbbfejlesztett szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mivel a Ryanair folytatja a “Mindig javulunk” program 2. évét, amelynek keretében megújult honlapot, új appot, új kabinbelsőt, új személyzeti egyenruhát, még jobb fedélzeti ellátást kínál, illetve olyan remek új digitális szolgáltatásokat, mint pl. a ’hold the fare’ [’jegyár tartása’].

„A Ryanair örömmel mutatja be a 2016-os budapest nyári menetrendjét amely 3 új útvonallal – Koppenhága, Malaga, és Málta – összesen 17 desztinációt kínál évi 1,7 millió utas részére, mintegy 1300 lokális munkahelyet támogatva a budapesti repülőtéren. (Az ACI kutatási eredménye szerint minden 1 millió utas átlagosan kb. 750 lokális munkahely fenntartását támogatja a nemzetközi repülőtereken.)

Magyarország fontos piac a Ryanair számára, és jelentős növekedést produkáltunk itt, amióta 2012-ben megnyitottuk bázisunkat Budapesten. Továbbra is a legalacsonyabb árú repülőjegyeket kínáljuk Magyarországra és Magyarországról.” – mondta el a Ryanair pénzügyi igazgatója, Neil Sorahan.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Megünneplendő 2016-os budapesti nyári menetrendünk bejelentését, 100 000 akciós jegyet kínálunk teljes európai hálózatunkban, amelyek október 5. hétfő éjfélig foglalhatók. Mivel ezeket a döbbenetesen olcsó jegyeket gyorsan el fogják kapkodni, azt javaslom minden utasunknak, mielőbb látogassanak el honlapunkra, a Ryanair weboldalára, nehogy lemaradjanak a lehetőségről.” – emelte ki a Ryanair forgalmi igazgatója, Mick Hickey.

„A Budapest Airport üdvözli a Ryanair bejelentését a 2016-os nyári budapesti menetrend kapcsán. Mindig örülünk a járatsűrűség növelésének bármely útvonal esetében, ahol az erős kereslet igazolja, mint Dublin esetében is, és különösen örülünk a koppenhágai, a malagai és a máltai járat bejelentésének, amelyek utasaink részére tovább bővítik a választható desztinációk körét.” – tette hozzá Kam Jandu Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!