2016. május 10-én 14 óra 30 perctől 15 óra 30 percig taxisdemonstráció lesz, mely a repülőtérre vezető utakat is érinti – adta hírül a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Emiatt szakaszosan és időszakosan lezárják a következő útvonalat: Hősök tere – Dózsa György út – Kerepesi út – Hungária körút – Könyves Kálmán körút – Üllői út – Liszt Ferenc Repülőtér felé vezető gyorsforgalmi út – 4-es számú főútvonal.

2016. május 10-én 15 óra 30 perctől 19 óráig pedig a Budapest XVIII. 4-es számú főút Üllői út csomópont előtt Budapest irányából kivezető oldalon lévő kanyarodó sávtól – a vasúti átjárótól körülbelül 150 méter Budapest irányában – a jobb szélső sáv forgalmát akadályozzák a taxisok.

Budapest felé vezető oldalon a 4-es és a 400-as út kereszteződésénél kialakított buszöböl kezdetétől a szélső két forgalmi sáv a repülőtér irányában a harmadik forgalmi sáv kezdetéig lesz zárva a demonstrálók miatt.

A repülőtér üzemeltető arra hívta fel a repülőtérre igyekvők figyelmét, hogy az Üllői út – Ferihegyi gyorsforgalmi út útvonal helyett inkább az M0-ás autóút irányából közelítsék meg a repülőteret.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!