Idén rögtön a szezonkezdettől hetente kétszer kínál közvetlen összeköttetést Málta és Budapest között az Air Malta. A mediterrán szigetország légitársaságának Airbus A320-as típusai április 1-jétől keddenként és péntekenként teljesítik az útvonalat.

Az Air Malta 2014-es nyári menetrendjében kedden és pénteken üzemeltet közvetlen, menetrendszerinti járatokat Málta és Budapest között. Újdonság, hogy a keddi járat az előző évektől eltérően már április elejétől igénybe vehető.

Az első keddi járat április 1-jén, a pénteki pedig április 4-én közlekedik, mindkettő október végéig.

A menetrend változatlan marad, továbbra is kora délutáni indulással: az Air Malta repülőgépei Budapestről délután 13:55-kor szállnak fel és 16:05-kor érkeznek Máltára. A szigetről induló járatok délelőtt 11:00-kor veszik útjukat Budapest felé, ahol délután 13:05-kor landolnak.

Lehotai Zsófia, az Air Malta magyarországi képviselője kérdésünkre elmondta, hogy a légitársaság gépeinek földi kiszolgálását a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren továbbra is a Malév Ground Handling biztosítja. Az utasfelvétel és fogadás a 2A terminálon történik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Air Malta flottája az Airbus A320-as típuscsalád gépeiből áll, jelenleg 4 A319-es és 6 A320-as teljesít aktív szolgálatot, amelyek közül az elsődlegesen turista forgalomra specializált, nagyobb utasférőhely kapacitású, összesen 180 üléses A320-asok repülnek Budapestre a magyar utasokért.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!