A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága tegnap ünnepelte hétmilliomodik magyarországi utasát. Horváth Gergő karcagi lakos, aki először utazott a Budapest – Milánó/Olaszország járaton feleségével és nyolc hónapos gyermekével, nagy örömmel vette át a két főre szóló, ingyenes, menettérti utazásra szóló ajándékutalványt, amely bármely, a budapesti repülőtérről elérhető Wizz Air célállomásra érvényes.

A Wizz Air 32 nemzetközi diszkont járatot üzemeltet Budapestről, további három járatot pedig Debrecenből. A több mint hét millió magyarországi utassal Magyarország légitársasága jelentősen hozzájárult a nemzeti turizmus és légi közlekedés fellendítéséhez.

“A Wizz Air gratulál mind a hét millió utasának, aki ez idáig velünk utazott Magyarországról, vagy Magyarországra megbízható és transzparens árainkat, valamint kiváló szolgáltatásunkat választva. Ma a budapesti bázis teljes csapata örömmel hívja meg a hétmilliomodik magyarországi utast, Horváth Gergőt és családját egy ingyenes, kétszemélyes útra, hogy megünnepeljük a Wizz Air fantasztikus utasszám-növekedését és nagyon alacsony árait. Fogadalmat teszünk, hogy mindig alacsony és transzparens árakat kínálunk, amelyeket vásárlóink könnyen megtalálnak és lefoglalhatnak a honlapunkon. Mától már 4990 Ft-tól* kínálunk jegyeket, amelyek tartalmaznak minden adót és foglalási költséget. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, ezért arra bíztatjuk utasainkat, hogy gyorsan foglaljanak a wizzair.com-on” mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

“Csodálatos meglepetés volt. Még sosem nyertem semmit és még most is alig hiszem el, hogy ingyenes repülőjegyeket nyertem. Ma Milánóba repülök, de már most azon gondolkodom, hogy mi legyen a következő célállomás” mondta a karcagi Horváth Gergő.

“Örömmel látjuk, ahogy a Wizz Air járatainak és utasainak száma növekszik a Budapesti Repülőtéren. A mai, hétmilliomodik utas ünneplése is bizonyítja a Wizz Air alacsony árainak népszerűségét. Csapatunk gratulál a magyar légitársaságnak ezért az eredményért” – mondta Patrick Bohl, a Budapest Airport üzletfejlesztési vezetője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Kép és szöveg: Wizz Air

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!