Mától különleges karácsonyi hangulat költözött be a Budapest Airport 2. Termináljára: a SkyCourtban fantasztikusan csinos, piros ruhás hostessek fogadják a járatokhoz induló utasokat és tájékoztatják őket a karácsonyi időszakban elérhető kedvezményes vásárlási- és étkezési lehetőségekről. Rövidesen egyébként a Mikulás is megérkezik a repülőtérre, ő természetesen Finnországból jön az idén már a Finnair járatával.

Egyre jobban hódít a karácsonyi zokni az ajándékozásban és egyre jobban megkedvelhetik a budapesti repülőtér utasai is. A Budapest Airport ma elstartolt karácsonyi kereskedelmi- és vendéglátási promóciójában karácsonyi zokni formájú kuponfüzet tájékoztatja az utasokat mindazokról a kedvezményekről, amelyeket akár a repülőtéri vásárlásnál, akár az éttermekben lehet beváltani. Az akció lényege, hogy aki legalább két repülőtéri üzlet vagy étterem számláját bemutatja a hatalmas, piros karácsonyi zokni formájú pultban a SkyCourt kellős közepén, az ajándékot kap az ott álló hostesstől.

Az akció nem titkolt célja, hogy segítse az utasokat a karácsonyi ajándékok beszerzésében az elutazás előtt, és hogy fellendítse a sokféle étterem, gyorsbüfé vagy szendvicsbár forgalmát. A karácsonyi ajándék-ötletek kínálatában megtalálható a különleges minőségű magyar tokaji aszú esszencia, amelyet alighanem a karácsonyi vacsora végén lesz igazán érdemes kibontani. A karácsonyi édességektől kezdve a hölgyeknek szánt illatszereken át egészen a digitális fényképezőgépekig a repülőtér valamennyi nagy kereskedelmi partnere részt vesz a közös akcióban.

„Nagyon fontos volt a számunkra, hogy még a decemberi csúcsforgalomban is megfelelő karácsonyi hangulat és kínálat fogadja az utasokat a terminálon. Gyakori utazóként magam is nagyra értékelem, ha egy repülőtér segít a karácsonyi vásárlásban, és még kedvezményes árakat is kapok.” – hangsúlyozta az akció mai startjánál Alan Bork. A Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója kifejtette: „A karácsonyi akcióval egyúttal arra is biztatnánk az utasokat, hogy egy rövid időre pihenjek meg a nagy rohanásban, igyanak meg egy fahéjas capuccinót vagy hajtsanak fel egy pohár kiváló magyar cabernet sauvignont és vigyenek magukkal egy kis ünnepi hangulatot Budapestről.”

Fotók: Budapest Airport

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!