Vadonatúj videó feltöltéssel jelentkezett az AviationHeroes csapata. Bodorics Tamás és Mihalik András kettőse elkészült a Wizz Air Airbusának idei, május 1-jei Duna feletti repülését megörökítő videó teljes változatával, amely a ferihegyi felszállástól egészen a visszatérés, a landolás pillanatáig bemutatja, miként is zajlott a légitársaság A320-as típusának ezen nem mindennapi, különleges útvonala.

Az AviationHeroes YouTube csatornáján az eseményről megjelent első, mintegy másfél perces videó hamar nagy sikerre tett szert. Nézettsége meghaladta a félmilliós számot. A készítők pedig ígéretükhöz híven most előálltak egy hosszabb, csaknem hét perces változattal, amely újabb, exkluzív kameraállásokból készült felvételekkel és látványos, a pilótafülkét is magába foglaló, “pilot-eye” kompozíciókkal mutatja be, miként is repült át a fővárost ketté szelő folyó felett a Wizz Airbus gépe.

Jó szórakozást kívánunk!
Akit pedig a videó elkészültének háttere is érdekel, ajánljuk figyelmébe Andrással és Tamással készített korábbi interjúnkat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!