A Turkish Airlines business-osztályú utasai számára már akkor elkezdődik a luxus színvonalú kiszolgálás, amikor autójukkal megközelítik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es Terminálját, ugyanis minden business osztályú jeggyel rendelkező Turkish-utas 4 napig ingyen parkolhat a repülőtér ún. Terminál Parkolójában.

Nemcsak Kobe Bryant és Lionel Messi jogosult a különleges kiszolgálásra a Turkish Airlines gépein és a várókban. 2014. június 11-től, azaz mától kezdve öt hónapon keresztül a business osztályú jegyet vásárlók Turkish-utasok 4 nap ingyenes parkolást kapnak a repülőtéren az ún. Terminál Parkolóban.

Ennek a kedvezménynek az értéke 63 euró, azaz mintegy 19 000 forintra tehető, ha a normál listaárat, azaz nem internetes előfoglalást vesszük alapul. A Budapest Airport és a Turkish Airlines közös promóciója vállaltan az üzleti utazókat veszi célba, akik átlagban 2-3 napos utakra mennek a cégük megbízásából. Az elmúlt időben dinamikusan fejlődnek a magyar-török gazdasági kapcsolatok, amit közvetve az is jelez, hogy a légitársaságok különösen magas telítettséggel (load-factorral) közlekednek Budapest és Isztambul, Törökország kereskedelmi központja között.

A Budapest Airport különböző kategóriájú parkolási terméket kínál az utasoknak az utazás jellege és az utasok anyagai lehetőségeihez igazodva, akár turistaútról, akár üzleti utazásról van szó.

Ami valamennyi Budapest Airport repülőtéri parkolóra egyformán igaz, az a parkolás nagyfokú biztonsága, hiszen biztosítás és 24 órás kamerás megfigyelő rendszer gondoskodik az autók tulajdonosainak nyugalmáról. A különbség elsősorban a termináltól mért gyalogos távolságban van, a Turkish Airlinesszal közös akció esetében ez mindössze két perc a leállított autó és a check-in pultok között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Reméljük, hogy ez az új szolgáltatás megnyeri a Turkish Airlines business osztályú utasainak a tetszését, hiszen a török légitársasággal együtt azt szeretnénk, ha a kiemelt kategóriájú kiszolgálás már a repülőtér kapujától végigkísérné ezeket az utasokat.” mondta Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér szolgáltatások vezetője. Hozzátette: „Ezzel az öthónapos parkolási akcióval azt szeretnénk bizonyítani a Turkish Airlines business osztályú utasainak, hogy az osztályon felüli kiszolgálás számukra már a repülőtérre érkezéskor, a parkolóban elkezdődik, majd folytatódik a gyors check-innel és a különlegesen kényelmes business-várókkal, végül a levegőben, a Turkish Airlines gépeinek fedélzetén, a business osztályon teljesedik ki.”

(A Budapest Airport közleménye. Fenti képünkön a Turkish Airlines Boeing 737-900ER típusának üzleti osztálya látható.)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!