Különös együttműködés született a két seattle-i székhelyű vállalat, az Alaska Airlines és a Starbucks között: november 7-10 között minden utas elsőbbségi beszállást kap, ha a kávézólánc karácsonyi kiadású kávéspoharával érkezik.

Ingyenes elsőbbségi beszállásnak örülhetnek a Starbucks-kávéspohárral érkező utasok az Alaska Airlines-nál ezen a hétvégén. A promóció azonban nem ér véget a beszállókapunál: néhány szerencsés utas az ülésen is Starbucks-ajándékokat találhat. 

A légitársaság szerint az elsőbbségi beszállás igénybevételéhez elég, ha a kávézólánc karácsonyi kiadású poharát hozza magával az utas, és nem is kell benne bármilyen folyadéknak lennie. 

Starbucks-pohárért ingyenes elsőbbségi beszállás jár az Alaska Airlines-nál (forrás: Alaska Airlines)

Az elsőbbségi beszállás megnevezés ugyanakkor csalóka, ugyanis ezek az utasok nem kerülnek a sor legelejére.

Az Alaska Airlines ugyanis csoportalapú rendszert használ, amely alapján elsőként a légitársaság első osztályú utasai szállhatnak fel, őt követik a prémium hűségprogram-tagok. A Starbucks-poharat hordozó utasok csak utánuk szállhatnak fel a repülőgépre. A beszállítás 40 perccel a járat indulása előtt kezdődik. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Nem ez az első alkalom az Alaska Airlines-nál, hogy különleges promócióval rukkol elő: tavaly a giccses karácsonyi pulóvert viselő utasainak kínált elsőbbségi beszállást.