Idén májusban akár ingyen is parkolhatnak az Air France-KLM utasai a budapesti repülőtéren egy különleges együttműködésnek köszönhetően. Ebben állapodott meg a Budapest Airport és a világ egyik legnagyobb légitársasági csoportja, az Air France-KLM. A cél elsősorban az, hogy minél több magyarországi utas válassza kiindulási pontként a budapesti repülőteret és annak szolgáltatásait.

Április 1-jén, vagyis már az új nyári menetrend életbe lépése után indul a Budapest Airport és az Air France-KLM csoport közös kampánya.

Az együttműködés célja, hogy növeljék az utasszámot a nyári menetrend legelején, amikor a forgalom még messze elmarad a nyári csúcsot jelentő július-szeptemberi időszaktól. Az Air France és a KLM utasai akár ingyenesen parkolhatnak a budapesti repülőtéren, ha a következő két hónapban vásárolnak repülőjegyet, május 1-31. közötti hazatéréssel.

A két hónapig tartó kampány ideje alatt az Air France-KLM hosszú távú, vagyis tengeren túli járataival utazók 9 napig teljesen ingyen használhatják a budapesti repülőtér 2A Termináljához közelebb eső Holiday Plus parkolót. Az Air France és a KLM Párizsban, illetve Amszterdamban kínál remek átszállási lehetőségeket. A két nyugat-európai városból hetente közel 50 járatpár (az Air France heti 21-szer, a KLM heti 27-szer) közlekedik Budapestre.

„Büszkék vagyunk arra, hogy elindíthattuk az első közös parkolási promóciót Az Air France-KLM légitársasággal. Az együttműködés valódi haszonélvezői persze az utasok lesznek” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője. Hozzátette: „ezzel az újszerű kereskedelmi akcióval is azt szeretnénk megerősíteni, hogy a magyar utasok a budapesti repülőteret tegyék az első helyre, amikor az utazásukat tervezik – akár európai, akár tengerentúli járatokról legyen szó.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Örömünkre szolgál, hogy ezzel a közös kampánnyal ünnepelhetjük, hogy ismét két kora reggeli járatot kínálunk utasainknak, megsokszorozva ezzel a Budapestről elérhető európai és tengerentúli Air France – KLM célállomások számát.” – nyilatkozta Melles Botond, az Air France – KLM magyarországi igazgatója.

További részletek a http://www.repuljesparkolj.hu oldalon találhatók.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!