Elektromos szörfdeszka, intelligens irodai lámpa és műanyagmentes mézeskalács-csomagolás is megtekinthető a müncheni reptéren nyílt időszaki tárlaton.

Innovatív eszközök kiállítását avatták fel a müncheni repülőtéren, ahol induló vállalkozások különleges ötleteit tekinthetik meg az érdeklődők. Az MCWB Start-Up elnevezésű bemutatót a müncheni kreatív hét részeként nyitották meg a 2-es terminál 4. szintjén, a jegykezelő pultok közelében. 

A csúcstechnológiával és mobilitással foglalkozó start-up vállalkozások által bemutatott koncepciók a mögöttük álló innovatív megközelítéssel hívják fel magukra a figyelmet. Például az Aerofoils cég az Audival együtt  olyan szörfdeszkát fejlesztett ki, amely elektromos hajtással is működik, így lehetővé teszi használóinak, hogy szél vagy hullám nélkül is haladhassanak 45 km/órás sebességgel. 

Elektromos szörfdeszka (fotó: München Airport)

A kiállításon a HEAVN által gyártott irodai lámpa is megtekinthető, amely intelligens módon adaptálja a fényerőt, a színhőmérsékletet és a fény irányát, a felhasználó igényeihez vagy a napszakhoz igazítva. 

A kiállítás egészen április 20-ig tekinthető meg a müncheni repülőtéren, és mivel a tárlat a nyilvános, földi oldalon található, azok is megnézhetik, akik nem utaznak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.