Utazástervező térképet indított honlapján a Wizz Air, a folyamatosan frissülő keresőfelület segítségével lehet tájékozódni a légitársaság hálózatában az egyes utasok számára elérhető úti célokról, emellett pedig a koronavírus elleni védekezés miatt érvényben lévő korlátozásokról is friss információt találnak az oldalon – közölte a Wizz Air.

Az utasok a Wizz Air Utazástervező Térképén láthatják az üzemelő járatokat, egy színkódos rendszer pedig az éppen aktuális utazási szabályozásokat mutatja.

A térkép használatához az utasoknak elég az indulási reptérre kattintani, ezt követően pedig bármelyik, a légitársaság hálózatán belül elérhető úti célt ki tudják választani.

Az országok és reptereik az érvényben lévő helyi korlátozásoktól függően különböző színkódokat kaptak: a zöld kategóriába sorolt országokban nincsenek megkötések a légi beutazást illetően, a sárga kategóriánál már részleges szigorításokra kell számítani (teszt, karantén vagy tartózkodási engedély megléte), míg a piros jelzéssel ellátott országoknál teljes vagy részleges belépési korlátozás van érvényben.

Az utasok az általuk kiválasztott útvonalra kattintva egy ország-specifikus információs oldalra jutnak, ahol az utazást érintő szabályokról és egyéb, az utazáshoz kapcsolódó részletekről tudnak bővebb információt szerezni. Itt a helyi kormány legfontosabb weboldalait, hasznos utazási oldalakat, valamint az utazás előtt kötelezően kitöltendő nyomtatványok linkjeit találják meg.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Utazástervező Térkép naponta, közép-európai idő szerint 18:00 órakor frissül, de a Wizz Air azt ajánlja utasainak, hogy indulás előtt többször ellenőrizzék a beutazási feltételeket, ugyanis ezek gyakran napi szinten változnak.

Map out your future flights with WIZZ!At WIZZ, it’s our top priority that you can travel easily and safely at any given…

Közzétette: Wizz Air – 2020. szeptember 23., szerda