Az internetes utasfelvétel már elérhető a Wizz Air Budapestről közlekedő járatain. A szolgáltatás a későbbiekben további repterekre is kiterjesztésre kerül, és 2010 tavaszától az utasok már bármely Wizz Air járat esetében igénybe vehetik.

Az internetes utasfelvétel a wizzair.com honlapon érhető el legkorábban hét nappal, legkésőbb három órával a járat menetrend szerinti indulása előtt.

A csupán kézipoggyásszal utazók a kinyomtatott beszállókártyával közvetlenül a beszállókapuhoz mehetnek, ahol legkésőbb 30 perccel az indulás előtt kell megjelenniük. A feladandó poggyásszal utazók továbbra is az utasfelvételi pultnál adhatják fel csomagjaikat. Azon utasainknak, akik feladandó poggyásszal utaznak, legalább 40 perccel a járat menetrend szerinti indulása előtt meg kell jelenniük a poggyászfeladó pultnál, még mielőtt a beszállókapuk felé vennék útjukat.

A Wizz Air a költségek csökkentése és az utasok olcsóbb szállítása iránti elkötelezettsége részeként 2010. április 1-jei foglalásoktól kezdődően bevezeti az utasfelvételi díjat. A foglalás időpontjában fizetendő utasfelvételi díj 1.375 Ft, az utazás napján, a reptéren fizetendő utasfelvételi díj 2.750 Ft lesz. Az internetes utasfelvétel díjmentes.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!