A széles körben ismert amerikai utazási magazin, a Global Traveler közzétette a 11. Global Traveler olvasói körében elvégzett közvélemény kutatás eredményét” mely szerint újra a China Airlines-t jelölték az „Észak-Ázsia legjobb Légitársasága” címre – adta tájékoztatásul a China Airlines magyarországi képviseletét ellátó Aviation Bt.

"Családi heverő" a flotta legújabb, Boeing 777-300ER típusán. (Fotó: China Airlines) | © AIRportal.hu

“Családi heverő” a flotta legújabb, Boeing 777-300ER típusán. (Fotó: China Airlines)

A Global Traveler olvasói többségében üzletemberek, tartalmát tekintve pedig légitársaságok, hotelek, borok méltatása és utazási kisokos. 2014-ben a China Airlines a nemzetközi business class olvasóinak támogatása révén nyerte el az „Észak-Ázsia legjobb Légitársasága” díjat.

A díj átvételekor a China Airlines nevében Samuel P. Lin elnök kijelentette: „A China Airlines éppen az 55. születésnapján nyerte el ismét az Észak-Ázsia legjobb Légitársasága címet. A jövőben, továbbra is arra törekszünk, hogy kiterjedt hálózatunkon keresztül a legjobb légi utas kiszolgálással gondoskodjunk a világ minden tájáról érkező utasokról.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A China Airlines új 777-300ER repülőgéptípusa számos iparág-forradalmasító funkcióval rendelkezik, például a világ első olyan pilótafülkéjével, amelyben datolyaszilvafa mintázatú dekoráció található és a hangulatvilágítás egyedi hangulatot kölcsönöz a repülőgép fedélzetének. Először Ázsiában a turista osztályon most olyan családi heverőket kínálnak, melyek esetében az ülések kanapé ággyá alakíthatók, egy egészen új komfort szintet biztosítva ezzel. Ezen kívül az Égi Társalgó pihenőhelyet kínál az utasoknak, és a tajvani kultúra színteréül szolgál. A keleti és a nyugati kultúrfilozófia összeolvadása ebben az utastérben Tajvan lenyűgöző kulturális kreativitásának kirakata.

Igazi díjeső hullt a China Airlinesra 2014-ben

A China Airlines számos díjat nyert 2014-ben a „Kultúra és Kreativitás”, „Technológia”, „Környezetvédelem”, „Érzelmi kapcsolat és Megbízhatóság” értékeinek a megóvása terén, valamint „ A legjobb Dizájn Díját, melyet a 2014-es Arany Tű Dizájn Díjátadáson az új generációs 777-es repülőgép tervezéséért vehettek át.

A Reader’s Digest-től a „Hiteles Márka Díj” arany fokozatát a 14 egymást követő évben. A „Szuper Zöld” zsűri díját, valamint a Business Next Magazin Zöld Márka Kérdőív első helyezettnek járó elismerését 3 egymást követő évben.

A légiközlekedési kategóriában 30 folyóirat által meghirdetett Fiatal Generáció Márka Felmérés első helyezett díját kapta, továbbá a Global Traveler magazin „Legjobb Nemzetközi First Class Borok a fedélzeten” 3. helyezettje volt. A China Airlines az egyesült államokbeli Los Angelesben megtartott Rose Parade-on megnyerte a nemzetközi trófeát is, kiemelve ezzel Tajvan jelentőségét a nemzetközi színtereken.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!