Kigördült a festőhangárból a Wizz Air új festésű repülőgépe, melyen az előzetes várakozásoknak megfelelően a magenta szín mellett a kék dominál. Az új festés a légitársaság a következő napokban újonnan átvételre kerülő, Airbus A320-as repülőgépén debütál majd.

Az új festés elsőként a 6614-es gyártási számú repülőgépre került fel, mely jelenleg az Airbus gyár által használt F-WWIA tesztlajstromot viseli. A repülőgép végleges, magyar lajstromát a hivatalos átvételkor kapja majd meg, mely a hírek szerint HA-LYQ lesz.

A repülőgép orr része fehér festést kapott a szárnytőig, ahonnan elkezdődik a magenta színű sáv. A repülőgép törzsének első részén egy nagy W!ZZ logó kapott helyet, magenta és kék színben. A wizzair.com webcím a repülőgép törzsének hátsó részére került. A repülőgép hajtómű burkolatai maradtak magenta színűek.

Itt a Wizz Air új festése!

 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

Fotók: Jujug Spotting – nagyobb méretben itt!

A legnagyobb változás, hogy a lila helyett a kék szín került be az arculatba, mely a repülőgép függőleges vezérsíkjának egy részén és a törzs hátsó részén is dominál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A repülőgépet várhatóan egy héten belül veszi át a légitársaság, akkor repülik majd át – már magyar lajstromjel alatt – a Wizz budapesti bázisára.

Az új festésről megkérdeztük a légitársaságot is, Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője az alábbi rövid választ küldte el az AIRportal részére:

Lehet, hogy igazi, lehet, hogy nem. Csak május 19-én fog kiderülni, hogy mi ez az egész, és hogy van-e még más is mögötte.

A Wizz Air május 19-ére nagyszabású sajtótájékoztatót hívott össze, melyen természetesen az AIRportal újságírója is részt vesz.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!