Az idei téli menetrendjében a Czech Airlines (CSA) bővíti járatainak számát Oroszországba, Párizsba és Genfbe, továbbá új járat nyitását is tervezi Kelet-Ázsiába – tájékoztatta az AIRportal.hu-t a cseh légitársaság magyarországi képviselete.

A tavalyi évhez képest téli menetrendjében a Cseh Légitársaság több járatot indít Oroszországba, Párizsba, Stockholmba és Genfbe, valamint hosszútávú járatait is növelné a kelet-ázsiai régióban. A légitársaság továbbra is a keletet szeretné összekötni a nyugattal Prágán keresztül, mint fő stratégiai cél.

A Czech Airlines új code-share megállapodást is tervez az Air Europa légitársasággal, amely további új, karib-szigeteki és dél-amerikai célponttal bővítené a palettát.

Első lépésként a Baleár- és Kanári-szigetekre lehetne repülni (Palma de Mallorca, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife). Második lépésként következnének a Karib-szigetek és Dél-Amerika ( Cancún, Havanna,Santo Domingo, stb.).

A Czech Ailrines a téli menetrendben némileg növeli járatainak számát, elsősorban az oroszországi pontokra. Ilyen az újonnan bevezetett járat Permbe, továbbá a Prága-Nyizsnyij-Novgorod és a Szent Pétervár útvonal.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az idén bevezetett, új célállomások, mint Zürich, München, Nizza és Szöul is szerepelnek a téli menetrend kínálatában.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!