A Wizz Air diszkont légitársaság csoportja ma bejelentette, hogy a hatósági jóváhagyás függvényében jelentősen megnöveli a járatsűrűséget a Budapest-Moszkva Vnukovo útvonalon.

A légitársaság jelenleg hetente öt járatot üzemeltet Budapest és Moszkva között.

A tervek szerint október végétől azonban minden nap lesz oda-vissza járat a két főváros között, a forgalmas karácsonyi, valamint húsvéti időszak alatt pedig további négy járattal bővíti menetrendjét a Wizz Air.

2014. június 14. és szeptember 14. között a Budapest-Moszkva útvonalon minden nap két járat közlekedik majd, ezáltal az ülőhely-kapacitás soha nem látott szintet ér el ezen a fontos üzleti és szabadidős útvonalon. Az újonnan hozzáadott járatok éjszaka és kora reggel közlekednek majd, ezzel kedvezve a rövidebb kirándulást tervező és az átszálló utasoknak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

*** Egy útra, beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyász díját.
(Forrás: Wizz Air)


A Wizz Air a Budporttal lépett partnerségre, hogy segítséget nyújtson a Budapestről Dubaiba, Azerbajdzsánba és Oroszországba utazóknak a vízumigényléshez. A kérelmeket online lehet benyújtani a Vízumok úti céljához a Wizz Airrel honlapon. A Budapest-Moszkva útvonalon a viteldíjak 15 990 forintnál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyász díját). Jegyek az újonnan elinduló járatokra is hamarosan foglalhatók lesznek a wizzair.com oldalon.

“Nagy örömmel jelentem be, hogy a Wizz Air a soron következő csúcsidőszakokban jelentősen több járatot üzemeltet majd a Budapest-Moszkva útvonalon” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. – „A Magyarország és Oroszország között közlekedő új járatok ösztönözhetik a két ország közötti szabadidős és üzleti célú utazást, míg a magyar turisztikai iparág előtt új lehetőségek nyílhatnak meg az Oroszországból érkező turistáknak köszönhetően. Eddig is azon dolgoztunk, hogy elhozzuk Magyarországra az alacsony viteldíjakat, miközben izgalmas, új desztinációkat teszünk elérhetővé. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy maximálisan megfeleljünk utasaink és az általunk repült célországok és régiók elvárásainak” – tette hozzá Abrán György.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!