A Wizz Air bejelentette, hogy új útvonalakat tesz elérhetővé Budapestről az egyiptomi Hurghadára valamint az olaszországi Algheróba a 2015-ös nyári menetrendjében. Az új útvonalak üzemeltetését sorrendben május 16-án, illetve június 15-én kezdi meg a légitársaság.

A Wizz Air 39 útvonalat üzemeltet 22 országba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A jegyek már foglalhatók az új hurghadai és algherói útvonalakra a wizzair.com oldalon, a társaság tájékoztatása szerint a viteldíjak 10990 forintnál kezdődnek.

A légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről, Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűsséget kínál olyan népszerű desztinációkra mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, új útvonalakat indítunk Budapestről ezekre az izgalmas desztinációkra” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. – „A nyaralóhelyek Hurghadán és Szardínia szigetén tengerparti desztinációként egyaránt népszerűek a családok és a vízi sportok szerelmesei körében. A hétvégi járat Hurghadára ideális egy hetes vakációkhoz, míg a heti két járat Szardíniára lehetővé teszi a magyar utasoknak, hogy egy hosszúhétvégére elutazzanak a mediterrán térségbe. Alacsony viteldíjaink mindössze 10 990 forintnál kezdődnek, arra buzdítjuk utasainkat, hogy már ma foglalják le következő napsütötte utazásukat a wizzair.com oldalon!”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!