A jövő évi nyári menetrendben a Germanwings legnagyobb, köln/bonni bázisrepülőterét újabb európai nagyvárossal köti össze: a légitársaság 2014. március 30-tól heti hat alkalommal közlekedtet majd járatokat Varsóba.

Ennek köszönhetően az utasok kedvező áron és kényelmesen juthatnak el a Rajnától a Visztuláig. A Germanwings hétköznaponként 14:35 órakor indítja járatát Köln/Bonnból Varsóba, vasárnaponként pedig kora este indulhatnak az utasok a lengyel fővárosba 17:35 órai kezdettel.

Varsó 1596 óta Lengyelország fővárosa, és gazdasági központja, a lengyel nemzeti össztermék kb. 15%-át itt termelik meg. A varsói tőzsde a legnagyobbKelet-Közép-Európában, a város ezen kívül vásárok, kongresszusok – mint pl. a Varsói Könyvvásár – fontos helyszíne is egyben.

Az új célállomás számos éttermével, kávézójával és klubjával igen változatos éjszakai élettel várja látogatóit. A nagyvárosban számos trendi szórakozóhely található, ahol esténként a hazai és külföldi vendégek egyaránt elvegyülhetnek a forgatagban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!