Az AIRportal.hu rendszeres olvasói bizonyára találkoztak már a 2014. évi, a Malév flotta történetét bemutató naptárral. A naptár 12 gyönyörű és fotórealisztikus grafikával állít emléket a légitársaságnak, az Il-18-astól a Tupoljeveken keresztül a Boeingekig, a Malév korhű festésmintáiban.

Az egészen különleges, fotórealisztikus grafikákat Belák Attila, Prágában élő magyar grafikus készítette.

Hosszú évek kemény munkájával tökéletesítette technikáját, hogy rajzai maximális részletességgel, valósághűen adják vissza azoknak a repülőgéptípusoknak és festésmintáknak a látványát, amelyekre ma már csak fotókon és az ő rajzain keresztül emlékezhetünk. Most megmutatjuk a naptár összes oldalát az Il-18-tól a Q400-asig, klikk a képre a galéria megnyitásához!

A klasszikus festésű Il-18-assal indul a Malév flotta történetét bemutató naptár. A képre kattintva galéria nyílik, melyben a naptár összes oldala megtekinthető! | © AIRportal.hu

A klasszikus festésű Il-18-assal indul a Malév flotta történetét bemutató naptár. A képre kattintva galéria nyílik, melyben a naptár összes oldala megtekinthető!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A 2014-es MALÉV Flottatörténeti Naptár kedvezményes áron megrendelhető itt!

A megrendelt naptárak már átvehetők!

Aki már korábban megrendelést adott fel a naptárra, a rendelésnél megadott email címére már megkapta azt a levelet, melyben megtalálható a személyes átvétel helyszíne és időpontjai, postai kézbesítés esetén pedig minden szükséges információ.

kapcsolódó cikkünk Így készült a Malév flottatörténeti naptár
Interjú Belák Attilával, a Malév flottatörténeti naptár készítőjével.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!