Két éjszakás ingyenes stopovert biztosít Abu-Dzabiban az Etihad. 

Már az utazás közben elkezdődhet a nyaralás azok számára, akik az Etihadnál vásárolnak repülőjegyet, a légitársaság ugyanis két éjszakás, ingyenes stopovert biztosít azon utasai számára, akik Abu-Dzabiban szakítják meg utazásukat.

Abu Dhabi (Forrás: Pixabay)

Az ajánlat azok számára elérhető, akik június 15-e előtt foglalják le az Etihad jegyüket, az útjukat pedig április 21 és július 15 között tervezik.

A légitársaság a honlapján tizenöt, köztük több ötcsillagos hotelt tüntetett fel, amelyek között megtalálható például a Courtyard by Marriott WTC, az InterContinental Abu Dhabi, a Le Meridien Abu Dhabi és a Radisson Blu Yas Island is.

A lehetőség érvényesítéséhez mindössze az Etihad oldalán, a multi-city lehetőség alatt kell kiválasztani a kívánt járatot. Ezután a felajánlott hotelek közül kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikusat, amelynek foglalásáról egy vouchert küld a légitársaság. Ezt kinyomtatva és a szállodánál bemutatva már meg is kapjuk a kívánt szobát.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ingyenes stopover lehetősége nem ismeretlen, korábban a Qatar Airways-nél volt elérhető ingyenesen az 1-2 napos dohai megálló.