A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából a holland királyi légitársaság egy új ajándékozási szolgáltatást vezet be. A „KLM Meglepetések” a nemzetközi és hosszú távú európai járatok utasai számára elérhető.

„Utasaink a Facebookon és a Twitteren gyakran fordultak hozzánk azzal a kéréssel, hogy repülés közben szeretnék meglepni utastársukat nászútjuk, születésnapjuk, vagy egy jeles évforduló alkalmából.

Ezeknek az igényeknek tettünk eleget ezzel az ajándékszolgáltatás bevezetésével, a légitársaságok közt elsőként. Reméljük a különleges, felhők feletti ajándékozás az utazást még felejthetetlenebb élménnyé fogja varázsolni.” – nyilatkozta Martijn van der Zee, az Air France KLM E-Commerce részlegének alelnöke.

A http://www.klm.com/wannagives webshop-on keresztül a KLM olyan apró, ám a címzett számára annál nagyobb értéket jelentő figyelmességeket kínál, mint: egy pohár pezsgő, egy extra kényelmes ülés, parfüm vagy akár bonbon. Az ízlésesen becsomagolt, személyes üzenettel kiegészített ajándékokat a személyzet adja át.

Sőt, a KLM erre a szolgáltatására a földi házhozszállítást is biztosítja. A Flying Blue tagok pedig mérföldjeiket is felhasználhatják a vásárlásoknál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ugyanakkor január 5-ig tart még a KLM és a Coca-Cola közös karácsonyi nyereményjátéka is, amely által olyan izgalmas ajándékokat lehet nyerni, mint:
· a KLM útvonalhálózatában bárhová felhasználható 4 repülőjegy, világ minden tájára, egy, a szerencsés nyertes által kiválasztott helyszínre 2014 januárjában,
· egy feltöltött utazási hitelkártya 2000 Euró értékben,
· egy Nikon 1 S1 DIGITÁLIS kamera.

Részletek és nevezés:
https://www.wf-site.com/microsite/pages … 0d03d9596d

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!