December 1-jétől Sergio Herman neve a biztosíték a fedélzeten felszolgált ételek magas minőségére a holland királyi légitársaság járatainak World Business Class osztályán. Ez már a második alkalom, hogy a KLM partneri szerződést köt a világhírű séffel, aki Hollandiában három neves éttermet is vezet: az „Oud Sluis”-t Sluis városában, a „Pure C”-t Cadzandban és a „The Jane”-t Antwerpenben.

„A KLM-nél nagyon örülünk, hogy ismét együttműködhetünk Sergio Hermannal. A holland mesterszakács tökéletesen megfelel a KLM elvárásainak, mert ételkreációiban egyesülnek a holland tradíciók és a nemzetközi igények is.

Elsőrangú séfjeink egyre magasabb minőséget biztosítanak, és minden igényt kielégítő, kiváló menüket állítanak össze a WBC osztályon utazóknak.” – mondta Paul Elich, a KLM fedélzeti szolgáltatásaiért felelős alelnöke.

Sergio Herman megtisztelőnek érzi, hogy másodszor is felkérték a KLM World Business Class étlapjának kidolgozására. „Nick Bril-lel és Syrco Bakker-rel, a The Jane és a Pure C éttermek szakácsaival készítettem el azokat a változatos menüket, amelyek összetétele népszerű éttermeink kínálatára is jellemző.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

KLM World Business Class a légitársaság fotóján. (Forrás: KLM Royal Dutch Airlines)


A KLM-nek régóta szokása, hogy ismert holland szakácsokat kér fel a World Business Class menüinek kidolgozására, így tartják magukat ígéretükhöz, mely szerint folyamatosan fejlesztik a fedélzeti szolgáltatásokat. Korábban Jonnie Boer, Richard Ekkebus és Onno Kokmeijer is dolgozott a légitársaságnak. Sergio Herman ételkreációi viszont akkora népszerűségnek örvendtek, hogy úgy döntöttek, újra partneri szerződést kötnek vele.

A mesterszakács ínyenc kreációi 2013. december 1-től 2014. szeptember végéig elérhetőek az Amszterdamból induló járatok World Business Class osztályán.

Az 1970-ben született Sergio Herman az Oud Sluis étterem tulajdonosa és főszakácsa, mely a Zeeland tartománybeli Sluis városában található. A három Michelin-csillagos étterem az előkelő 35. helyet szerezte meg a San Pellegrino A világ 50 legjobb étterme című listáján. Herman bejelentette, hogy idén december 22-én bezárja az Oud Sluis-t, hogy 2014-től másik éttermére, a Pure C-re koncentrálhasson, és ugyanakkor több munkát fektet az antwerpeni The Jane étterem és a The Upper Room Bar felfuttatásába is.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!