December elsejétől új menüvel találkoznak a Singapore Airlines utasai a turista osztályon: a váltakozó ételkülönlegességeket mostantól papírdobozban és bambusz evőeszközökkel kínálják.

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kerül a hangsúly a Singapore Airlines három és fél óránál rövidebb járatainak turista osztályán december 1-től felszolgált új menünél a cég közlése szerint.

A teljes ételkínálat negyven különböző szingapúri és nemzetközi fogást tartalmaz, amelyek váltakoznak majd, és a Silkair járatain is szolgálják fel.

(Fotó: Singapore Airlines)

A megújult fedélzeti menüben többek között szerepel száznapos tojás és tradicionális sertésgolyó is, a kiadósabb fogások sorában marhahús tojásos tésztával, laksa goreng (maláj húsos tészta) és bárány albondiga (spanyol csípős húsgolyó).

Ezt különféle sütemények egészítik ki desszertként, például pulut hitam (indonéz édesség kókusztej és fekete rizs felhasználásával) és earl grey chiffon (tea felhasználásával készült sütemény).

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Megújult menü a Singapore Airlines fedélzetén környezetkímélő csomagolásban (Fotó: Singapore Airlines)

A fedélzeti ellátás nem csak a menüt illetően újult meg, az ételeket ugyanis környezetkímélő papírcsomagolásban és bambusz evőeszközökkel adják.

Emellett az egyszerűen elkészíthető ételeknek köszönhetően a légitársaság 80 százalékkal csökkenti az egyszer használatos műanyagok alkalmazását.