A görög légitársaság új biztonsági videójának főszereplője az NBA-játékos Giannis Antetokounmpo, de hímző idős hölgyek, gyerekek és sokan mások is láthatók benne, megidézve Görögországot.

E hónapban fokozatosan kerül a flotta gépeire az Aegean Airlines új videója a biztonsági tudnivalókról. Az air-journal.fr cikke szerint a görög légitársaság a mulatságos és szórakoztató kisfilmmel akarja hatékonyabban felkelteni az utasok figyelmét.

A videó főszereplője Giannis Antetokounmpo NBA-sztárkosaras, és például az oxigénmaszkok használatát hímző nagymamák, a mentőmellényekét pedig öreg halászok közreműködésével mutatják be.

A biztonsági öv működését kötélhúzó gyerekek kíséretében tanulmányozhatják az utasok, de látható a videóban a hangulatos görög tavernán kívül szabadtéri mozi is. Az üres ipari csarnokban felvett kisfilmben jelzésszerű díszletek között mozognak a szereplők.

A görög légitársaság ezzel belép abba a képzeletbeli klubba, amelyben a cégek sajátos szereplőgárdával és/vagy különleges díszletek között rögzített biztonsági útmutatóval kívánják szórakoztatni az utasokat. Ilyen például a Turkish Airlines LEGO Batman-filmje, vagy az Air New Zealand 2015-ös Man in Black-stílusú alkotása.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.