2013. augusztus 18-án vasárnap 15:00 órakor érkezik Ferihegyre a HA-SHA, a Sólyom Airways első Boeing 737-500-as repülőgépe. A Sólyom Airways élő, vágatlan kameraképe a repülőgép érkezéséről és a rendezvényről az AIRportal.hu-n.

A repülőgép érkezésekor először egy alacsony áthúzást fog végrehajtani a Ferihegyi repülőtér 1-es (13R/31L) futópályája felett (az aktuális futópálya használatnak megfelelően), majd egy pár perces iskolakört követően leszáll. A landolás után a repülőgépet vízsugaras köszöntés várja, majd a Boeing 737-500-as begurul az 1-es Terminál elé.

Update 12:50: Bournemouthban éppen ezekben a percekben indítja a hajtóműveket a repülőgép!
Budapesten a változó erősségű szél miatt egyelőre bizonytalan, hogy 13as vagy 31-es irány szerint érkezik a repülőgép, de 31-es irány esetén is ki fog gurulni a gép a Cargodob elé a tervek szerint!


Vasárnap 14 óra után, az élő adás kezdetekor a videostream automatikusan aktiválódik, az oldalt nem szükséges újratölteni, csak a lejátszás ikonra kell rákattintani!

Aki Ferihegyen, személyesen szeretné látni a repülőgép leszállását, annak azt tanácsoljuk, hogy látogasson ki a Cargodomb nevű spotterhelyre (részletes útbaigazítás itt található). Az AIRportal.hu fotós beszámolója a repülőgép érkezéséről és az azt követő eseményről az esti órákban várható.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!