Kuala Lumpurba nyitott járatot az Air France. A francia légitársaság április 22-től heti háromszor repül Malajzia fővárosába. A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről közlekedő közvetlen járatokat szélestörzsű Boeing 777-esek teljesítik.

A Kuala Lumpur-i járatot teljesítő Boeing 777-200ER típusú repülőgépek hétfői, csütörtöki és szombati indulást tesznek lehetővé a Párizsból utazók számára. A típus fedélzetén összesen 246 utas foglalhat helyet: négyen az első, 48-an az üzleti, 24-en a prémium turista és 170-en a hagyományos turista osztályon.


Az új járat a francia légitársasággal szoros partnerségben álló KLM Royal Dutch Airlines heti 14, a malajziai fővárosba irányuló járataihoz igazodik, tovább bővítve a cégcsoporton belüli kínálatot. Kuala Lumpur nemcsak Malajzia fővárosa, hanem egyben az ország kereskedelmi és gazdasági központja is, így fontos célpontja az üzleti utazóknak.

Az Air France – KLM útvonalhálózati térképén 24 ázsiai célállomás szerepel. A két légitársaság hetente több mint 200 járatot üzemeltet Európa és Ázsia között központi repülőtereiről, a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőterekről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!