Újabb lábat növesztett a Wizz Air, április elején utazásszervező céget alapított a légítársaság tulajdonosa. A Wizz Tours főtevékenysége az utazásszervezés, a légitársaság valószínűleg a 2013 októberében indult online utazási platformot szervezi most külön cégbeírja a hvg.hu.

Wizz Tours Kft. néven utazásszervezés főtevékenységgel alapított céget a Wizz Air tulajdonosa, a Jersey-n bejegyzett Wizz Air Holdings Plc.

A társaságot idén április 7-én alapították és 20-án jegyezték be, székhelye éppúgy a Budapesti Nemzetközi Repülőtér 221. épülete, mint a Wizz Airnek.

Az új vállalat jegyzett tőkéje 1,4 millió euró. A társaság három tagú felügyelő bizottságának tagja az egyaránt genfi lakcímmel jegyzett Váradi József, a Wizz Air Hungary Kft. vezérigazgatója és Hajdu András, a Malév korábbi pénzügyi igazgatója.

A Wizz Air honlapján már 2013 októbere óta elérhető online utazási platformja, az új cégbe feltehetően ezt szervezik most külön.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Tours jelenleg egy online szolgáltatás, melyet a Svédországban bejegyzett Travellink AB nyújt. A Wizz Tours honlapján egyelőre a Wizz Air járataira lehet foglalni, nagy méretű kézi poggyász szolgáltatással és szállás-ajánlatokkal egy csomagban, magyar, lengyel, angol és német nyelveken. A "saját" cég megalapításával a Wizz valószínűleg hamarosan megújítja, átalakítja és szélesíti majd a Wizz Tours honlap szolgáltatásait. | © AIRportal.hu

A Wizz Tours jelenleg egy online szolgáltatás, melyet a Svédországban bejegyzett Travellink AB nyújt. A Wizz Tours honlapján egyelőre a Wizz Air járataira lehet foglalni, nagy méretű kézi poggyász szolgáltatással és szállás-ajánlatokkal egy csomagban, magyar, lengyel, angol és német nyelveken. A “saját” cég megalapításával a Wizz valószínűleg hamarosan megújítja, átalakítja és szélesíti majd a Wizz Tours honlap szolgáltatásait.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!