Új technológiát vezet be a Delta a detroiti repülőtéren, amely lehetővé teszi, hogy a terminálon működő digitális képernyőkön személyre szabott tartalmakat jelenítsenek meg az utasok számára.

A légitársaság először 2020 januárjában mutatta be a „Parallel Reality”, azaz párhuzamos valóság technológiát a Misapplied Sciences-szel együttműködve. A tervek szerint még abban az évben be is vezették volna a szolgáltatást, de a világjárvány következtében a tesztelés kezdete 2022 júniusára tolódott.

A különleges technológia használatával egyszerre akár 100 utas számára képesek személyre szabott információt megosztani egyetlen digitális képernyőn.

Minden utasnak egyedi és testre szabott élményben lesz része, az általa kiválasztott nyelven, még akkor is, ha több tucat másik utas mellett áll, és ehhez még speciális fejhallgatóra vagy szemüvegre sincs szükség.

Forrás: Delta

A repülőjeggyel rendelkező utasok úgy jelentkezhetnek be a szolgáltatás kipróbálására, hogy beszkennelik beszállókártyájukat a Delta Sky Clubhoz közeli Parallel Reality kijelzőn, amely a McNamara Terminál utasbiztonsági ellenőrzése után található, vagy a Fly Delta applikációban engedélyezhetik és a kioszkokban használhatják az arcfelismerést is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Ezt a technológiát valóban látni kell ahhoz, hogy elhiggyük. Alig várjuk, hogy az utasaink megtapasztalhassák azt a kényelmet, amelyet ez nyújthat az utazásuk során, különösen a Fly Delta alkalmazás útbaigazító és személyre szabható funkcióival együtt” – nyilatkozta a légitársaság ügyfélélményért felelős vezetője.

Forrás: Delta

A technológia alkalmazása során a Delta nem tárol ügyféladatokat, és az utasok önkéntes bejelentkezés után használhatják. A légitársaság arra buzdítja a tesztelőket, hogy osszák meg visszajelzéseiket, mivel fontos számukra, hogy felmérjék a technológia hatékonyságát a valóságban, mielőtt potenciálisan más repülőterekre is kiterjesztenék.