A légiforgalmi irányítással kapcsolatos öt kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most HungaroControl ajándékcsomagokat nyerhetsz az AIRportal.hu-n!

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek a kvízben. A nyertesek:
1. ajándékcsomag: Baladincz Bendegúz
2. ajándékcsomag: Udvori Szilvia
3. ajándékcsomag: Faragó Lajos Richárd

Három, ezekből az ajándéktárgyakból összeállított ajándékcsomagot sorsolunk ki a helyes válaszadók között. Az egyes csomagok tartalma alább olvasható. (Fotó: AIRportal.hu)

Mindössze öt kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható HungaroControl ajándéktárgyakból összeállított három ajándékcsomag egyikét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A játékban feltett mind az öt kérdésre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik az alábbi három ajándékcsomag egyikét kapják meg:

1. ajándékcsomag: Csontos János – Őrangyalok c. könyv, HungaroControl logós baseball sapka, póló (kék-L), id-kártya tartó, toll, repülő alakú stresszlabda, polifoam vitorlázó repülőgépmodell, kirakó játék, kulcstartó ledes világítással, autós USB töltő.

2. & 3. ajándékcsomag: HungaroControl logós baseball sapka, póló (fehér-L), id-kártya tartó, toll, repülő alakú stresszlabda, polifoam vitorlázó repülőgépmodell, kirakó játék, kulcstartó ledes világítással, autós USB töltő

A játék időtartama: 2018. január 27. 19:00-től 2018. január 31. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. február 1-jén.
A kérdések megválaszolásához segítséget ezen az oldalon és az irányítóképzésről készült korábbi cikkeinkben találsz!

A versenybe történő nevezéshez oszd meg ezt a posztot és töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg emailcímed és neved:

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a nyeremény átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető ajándéktárgyak kis értékű, logózott reklámtárgynak minősülnek, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a HungaroControl jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.