Első alakalommal látogatott Magyarországra a Lao Airlines két magas rangú vezetője. A látogatás célja tárgyalások folytatása a magyarországi GSA-val, az Aviation Bt.-vel a Magyarországról, illetve a kelet-európai országokból Laoszba irányuló forgalom növelésére.

Sárdi Rudolf, a Lao Airlines magyarországi képviselője, Saleum Tayarath, kereskedelmi elnök-helyettes és Sitthideth Douangsiththy, korporét igazgató Budapesten. (Fotó: Aviation Bt.) | © AIRportal.hu

Sárdi Rudolf, a Lao Airlines magyarországi képviselője, Saleum Tayarath, kereskedelmi elnök-helyettes és Sitthideth Douangsiththy, korporét igazgató Budapesten. (Fotó: Aviation Bt.)

A Lao Airlines kereskedelmi elnök-helyettese, Saleum Tayarath elmondta, hogy Magyarországról egyre többen utaznak Laoszba, mivel a Lao Airlines járataival és kedvező díjtételű repülőjegyeivel körutazást tehetnek a környező országokba.

Szintén nő azok száma, akik thaiföldi útjuk kiegészítéseként látogatnak el az alig másfélórányi repüléssel elérhető Vientiane-ba, ahonnan tovább repülhetnek az UNESCO örökségnek nyilvánított Luang Prabangba, majd innen tovább a kambodzsai Angkorba, vagy a vietnami Ho Si Minh-városba. A delegáció tagja volt Sitthideth Douangsiththy is, aki a korporét tervezési igazgató és különösen szívén viseli a magyarországi forgalom növelést, hiszen egyetemi éveit Budapesten töltötte és kiválóan beszél magyarul.

Az új géppark és a szolgáltatások magas színvonalának köszönhetően 2015 júniusában a Lao Airlines megkapta az ISO9001-es elismerést a legjobb „Inflight Service” címet. Az ünnepélyes díjátadáson jelen volt dr. Somphone Douangdara, a légitársaság elnöke, valamint Somsamai Visounalath és Rada Sunthorn, elnök-helyettesek. A díjat a legjobb szolgáltatásért, emberi munkaerő biztosításáért és a repülés biztonsága érdekében kifejtett tevékenységért ítélik oda.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

(A Lao Airlines magyarországi képviseletét ellátó Aviation Bt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!