Októberben Magyarországra érkezik az Emirates, de ezúttal nem az október 27-i budapesti járatnyitásról van szó, hanem, hogy a dubaji légitársaság fedélzeti munkatársakat toborozzon, így a magyar fiatalok is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra és arra, hogy a világ egyik legelismertebb légiutaskísérő csapatát erősítsék, amelyben jelenleg 119 magyar teljesít szolgálatot.

Kapcsolódó cikk, előzmény Hivatalos: Ősztől Budapesten az Emirates

Fotó: Emirates | © AIRportal.hu

Fotó: Emirates

A légitársaság a budapesti meghallgatásra jelentkezőket 2014. október 4-én előadással várja a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában, ahol többek közt megismerhetik a légitársaság történetét és az Emirates nyújtotta javadalmazási csomagot. Azok a jelentkezők, akik az első interjúk alkalmával megfelelnek a szigorú követelményeknek, október 5-6-án már az utolsó körben bizonyíthatják a rátermettségüket.

Alig egy héttel később, október 9-én viszont már a délvidékieken a sor, hogy meggyőzzék az Emirates munkatársait Szegeden, az Art Hotelben. Az október 9-i, előadással egybekötött meghallgatás legjobbjai október 10-11-én kapnak lehetőséget részletes bemutatkozásra és arra, hogy a továbbiakban a világ legegzotikusabb országaiba közlekedő légitársaságánál építsék karrierjüket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Csak azok a 21. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a meghallgatásokon, akik kiváló szóbeli és írásbeli angoltudással rendelkeznek. Alapkövetelmény az érettségi bizonyítvány is. Emellett a jelentkezőktől utas-központú gondolkodást, valamint az Emirates színes, multikulturális munkakörnyezete és csapata iránti nyitottságot vár el a légitársaság. A légiutaskísérő-jelölteknek mindemellett meg kell felelniük a vonatkozó egészségügyi és alkati szabályoknak. Az Emirates a helyszínen friss, angol nyelvű önéletrajzot és fotót is kér a jelentkezőktől.

Az érdeklődők a http://www.emirates.com/careers oldalon tájékozódhatnak a regisztráció menetéről, a társaság légiutaskísérőkkel kapcsolatos követelményeiről, valamint az Emirates nyújtotta további karrierlehetőségekről.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!