Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói, ill. Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, légügyi szakemberei találkoznak 2015. szeptember 3-án és 4-én Budapesten, a Boscolo Budapest Hotelben.

A rendezvény logója. | © AIRportal.hu

A rendezvény logója.

A légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása.

A konferencia kiemelten foglalkozik a globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, ill. üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, ill. a média szakembereinek egyaránt.

A konferencia nyitóbeszédét megtartó Steven F. Udvar-Házy, az Air Lease Corporation ügyvezető igazgatója. (Forrás: ALC) | © AIRportal.hu

A konferencia nyitóbeszédét megtartó Steven F. Udvar-Házy, az Air Lease Corporation ügyvezető igazgatója. (Forrás: ALC)

A magyar származású, talán az egyik leghíresebb légügyi szakember, Steven F. Udvar-Házy nyitó előadása mellett a légitársasági előadók között szerepel a Ryanair marketingigazgatója, Kenny Jacobs, a Lufthansa európai értékesítési és szolgáltatásokért felelős alelnöke, Heike Birlenbach és Daniel de Carvalho, a Wizzair vállalati kommunikációs menedzsere is.

A rendezvényen a régiós repülőtereket képviseli a Bécsi Nemzetközi Repülőtér operációs igazgatója, ill. társ-vezérigazgatója, Julian Jäger, a Budapest Airportot várhatóan Jost Lammers vezérigazgató, a Rigai Nemzetközi Repülőteret Andris Liepins vezérigazgató, a litván repülőtereket pedig Gediminas Almantas vezérigazgató.

A konferencia további neves szakelőadói között szerepel az International Air Transport Association (IATA) regionális vezetője; a European Regions Airline Association igazgatója; a rigai turisztikai hivatal elnöke; az Anna Aero, az egyik legjelentősebb légügyi szakportál kiadója; az egyik legnagyobb lengyel chartercég, az EnterAir kereskedelmi igazgatója; a Paxport, a Travelport (GDS) és nem utolsó sorban a Google iparági vezetője. Az esemény hazai médiapartnere az AIRportal, valamint a lengyel légügyi szakportál, a Pasazer és a nemzetközi Anna Aero is.

A CEE régió jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása nagy hajtóerőt jelent a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. Célunk az, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is.

A 2015. szeptember 3-án és 4-én Budapesten, a Boscolo Budapest Hotelben tartandó konferencián történő részvétel regisztrációhoz kötött, 2015. június 30. előtt jelentkezőknek lényeges árengedményt kínálnak a szervezők.

Részletes információk, a konferencia programja a ide kattintva, a Cee-Aviation konferencia weboldalán érhető el.

A CEE AVIATION Conference és Business Consulting Kft.-t 2014-ben szakemberek alapították, akik több mint 12 éves légi ipari múlttal rendelkeznek a Wizzair, Lufthansa, Ryanair és Qatar Airways légitársaságoknál, ill. szakkonferenciákat szerveztek az Institute for International Researchnél.

A konferencia alapvető célja, hogy iparági szakfórumként lehetőséget biztosítson a régió szakembereinek, hogy légi ipari szervezetekkel, légitársasági lízingcégekkel, légitársaságokkal valamint a régió repülőtereivel és partnercégeivel találkozhassanak és együttműködhessenek a technológiai és iparági innovációk bevezetésével egy dinamikusabb légi közlekedés fejlesztéséért.

Az AIRportal.hu a CEE AVIATION KONFERENCIA 2015 médiapartnere.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!