A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága jól ismert hatékony, fiatal flottájáról, valamint kedves és vidám légiutaskísérőiről. A repülés kényelme és biztonsága azonban egy további összetevőtől is függ: a pilóták tudásától és felkészültségétől, ezért a vállalat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy pilótái a lehető legjobb képzést kapják.

A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten.
(Fotó: AIRportal.hu)

A Wizz Air most képzett és leendő pilótáknak is lehetőséget nyújt, hogy csatlakozzanak csapatához. Kapitányi és első tiszti pozíciókra is keres jelölteket modern A320-as repülőgépcsaládba tartozó repülőgépekből álló flottájához a légitársaság.

Az A320-on szerzett korábbi tapasztalat előny, de nem feltétlenül szükséges. Rugalmas, tervezhető beosztással és kényelmes munkába utazási lehetőségekkel biztosítják a munka és a magánélet egyensúlyát.

A Wizz Air átfogó, akkreditált képzési programot és az átlagosnál gyorsabb előmenetelt biztosít a legjobb jelölteknek.

Kapitányi tapasztalatszerzés után Line Training Captain, TRI, TRE, Standardization Instructor (SI) pozíciókat ajánl a Wizz Air, míg a leendő első tisztek Airbus A320 típusvizsga oktatásban, Company Intro Training, QFS, CRM oktatóként vesznek részt a légitársaság fejlődésében. Ha mindez felkeltette érdeklődésed, itt jelentkezhetsz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Légcsavaros repülőgép típusról érkező kapitányok és tapasztalt elsőtisztek lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a 6 hónapos Rapid Command Course képzésben, amely alatt bizonyíthatják tudásukat és a tanfolyam sikeres elvégzését követően kapitánnyá léphetnek elő.

A Wizz Air európai vállalatként is büszke magyar gyökereire. Pénzügyileg stabil és dinamikusan fejlődő légitársaságként biztonságos munkahelyet biztosít munkatársainknak. Járathálózata folyamatosan növekszik, és 2016-ban az egyik legnevesebb szakmai magazin, az Air Transport World a Wizz Air-t választotta az Év Diszkont Légitársaságának.

A Wizz Air a jövőre is gondol, ezért segít azoknak, akik még csak álmodnak arról, hogy egy napon pilótákká váljanak. Nekik szól a Közép-Európai Légi Akadémia (CEFA) és a CTC WINGS közreműködésével elindított kadétprogramunk, amelyről itt és itt tudhatsz meg részleteket.

Valósítsd meg álmaidat és csatlakozz a Wizz Airhez!

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!