Teheránba készül az Austrian Airlines, amely március 11-én nyitja újra az iráni fővárosba irányuló közvetlen járatát. A Lufthansa-csoportban működő osztrák légitársaság nyári menetrendje erejéig a hét öt napján kínál majd összeköttetést Bécs és Teherán között, miközben március 30-tól London első számú reptere, a Heathrow már napi négyszer lesz elérhető Schwechatról.

Az Austrian Airlines gazdasági és politikai okokra hivatkozva tavaly januárban vette ki menetrendjéből és függesztette fel teheráni járatának üzemeltetését, ami azonban a légitársaság tervei szerint idén tavasszal, március 11-től újraindul.

Az útvonalat a hét öt napján a flotta Airbus A320-as típusai fogják teljesíteni, amennyiben a hatósági jóváhagyás is megérkezik az iráni célállomás újbóli felvételére.

Mindeközben az is bejelentésre került az Austrian Airlines részéről, hogy március 30-tól kezdődően egy negyedik járattal egészül ki a napi összeköttetés London-Heathrow repterével, ami azt jelenti, hogy egy reggeli, egy kora-, és egy késő délutáni, valamint egy esti járattal is el lehet majd jutni Bécsből Londonba.

Az új, negyedik londoni vonal a kora délutáni lesz, amely akárcsak a többi, Airbus A320 típusokkal közlekedik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!