LTB REPÜLŐGÉP SZERKEZETJAVÍTÓ KÉPZÉS ÉS KARRIER

A Lufthansa Technik Budapest repülőgép szerkezetjavító képzést indít. A felnőttképzési program a szakma teljeskörű elsajátítását kínálja – tanulmányi szerződés keretein belül – térítésmentesen, mindemellett a Lufthansa Technik Budapest Kft. a képzésben résztvevőkkel az első naptól határozatlan idejű munkaviszonyt létesít és a program teljes időtartama alatt tanulói alapbért is biztosít számukra.

Képzés kezdete: 2021. október

Képzés időtartama: 18 hónap

Juttatás: A képzés időtartama alatt havi bruttó 270.000 Ft

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Képzés jellege:

A program során a résztvevők elméletben és gyakorlatban is  elsajátíthatják a repülőgépek szerkezeti javításához kidolgozott technológiák használatát, valamint részletesen megismerhetik az Airbus 320 és Boeing 737 típusú repülőgépek fő és kiegészítő szerkezeti elemeinek speciális ellenőrzési, karbantartási és javítási feladatait.

Képzés tartalma:

  • általános alap- és műszaki- angol nyelvoktatás
  • fémek megmunkálása, formálása
  • különböző funkcióval rendelkező szerkezeti elemek oldható és végleges kötési módjainak alap jártassági szintű elsajátítása
  • karbantartási utasítások és javítási eljárások megismerése
  • műszaki dokumentációk felhasználásának és a végrehajtott tevékenységek dokumentálásának begyakorlása

A képzés sikeres teljesítését követően a résztvevők képesek lesznek bizonyos a repülőgép karbantartási és szervizelési feladatokat önállóan elvégezni és az érvényben lévő minőségbiztosítási rendszer szerint tanúsítani. A Lufthansa Technik Budapest Kft. a képzés elvégzését követően is folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosít, ezáltal a kezdő bér az elért szakmai szintnek megfelelően tovább emelkedik.

Jelentkezés feltételei:

  • érettségi bizonyítvány
  • alapfokú angol nyelvtudás
  • műszaki beállítottság és jó kézügyesség

Jelentkezés folyamata:

A programra  2021.08.31-ig a job@lhtb.hu e-mail címen lehet jelentkezni önéletrajzzal. A képzésre a Lufthansa Technik Budapest Kft, tanulmányi szerződést köt, melyben a résztvevők vállalják, hogy a képzés végén sikeres vizsgát tesznek, valamint nem szüntetik meg a munkaviszonyukat képzés kezdetétől 4,5 évig. Ennek sikeres teljesítése esetén a képzés árát nem kell visszatéríteni.

További részletek a Lufthansa Technik Budapest Facebook oldalán.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!